درباره من
دکترای مدیریت پروژه از دانشگاه تهران
بیش از 10 سال سابقه فعالیت اجرایی در عرصه مدیریت
10 سال سابقه آموزش مدیریت کاربردی در ایران
مشاور بیش از 40 شرکت معتبر در ایران
مدیر واحد مدیریت جامع پروژه های یکی از بزرگترین هلدینگ های کشور
فوق لیسانس مهندسی عمران- سازه های مقاوم در برابر زلزله از دانشگاه امیرکبیر
لیسانس مهندسی عمران-عمران از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
وب سایت:
modirjoo.ir
ایمیل:
Modirjoo@gmail.com
تلگرام:
@mohammadighazi
تلفن:
09128192951
همین اول معرفی،شما می توانید کل پایان نامه دکترای من رو داشته باشید. پایان نامه من راجع به lean project Management هست. سازماندهی ای که در ادبیات موضوع داشتم در هیچ جای دیگری نمی توانید پیدا کنید. روش تحقیق ریاضی اش هم بسیار قدرتمند و کارا، استفاده شده است. کافیست شماره تلفن همراه یا ایمیلتان را در باکس پایین وارد کنید و دکمه ارسال رو بزنید.
رساله دکترای من
بیوگرافی
سلام. من مهدی محمدی قاضی محله هستم. ایده پرداز و مؤسس مدیرجو. اگه می خواید راجع به مدیرجو بیشتر بدونید درباره ما رو مطالعه کنید.
عاشق علم مدیریت، ریاضی و ادبیات. بخاطر علاقه ای که به ریاضی و محاسبات داشتم، رشته مهندسی رو تا فوق لیسانس ادامه دادم. وقتی وارد بازار کار شدم به مطلب مهمی پی بردم و آن این که ما از نظر مهندسی در سطح پیشرفته ای هستیم اما در مدیریت اینطوری نیست. باید خیلی کار کنیم. این شد که تغییر رشته دادم و دکترام رو توی یکی از رشته های مدیریتی که هم بسیار نزدیک به مباحث مهندسیه و از طرفی نیاز به ریاضیات بالایی داره ادامه دادم یعنی مدیریت پروژه. (راجع به مدیریت و ارتباط اون با ریاضیات یه مقاله نوشتم که میتونید از اینجا مطالعه کنید). اون سال (سال 1390) توی آزمون جامع دکتری، نفر اول شدم و مباحث مدیریتی رو به صورت آکادمیک دنبال کردم.
البته به خاطر علاقه خاصی که به مباحث مدیریتی داشتم در اون زمینه تا می تونستم کتاب خونده بودم. بذارید دو نمونه از اون کتابها رو معرفی کنم.یکی از کتابایی که واقعا درونش غرق شدم کتاب “از خوب به عالی” اثر جیم کالینز بود. یکی دیگه هم که مطالب قشنگی داشت کتاب “هاروراد چه چیزهایی را به شما یاد نمی دهد” اثر مک کورمک بود.
من به تدریس علاقه بسیار زیادی دارم. یه مدتی توی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران دعوت شدم که ریاضی درس بدم. دوسال این کار رو کردم. اما راستش یه خورده تو ذوقم خورد. من با ذوق و خلاقیت سعی میکردم مسائل مدیریتی رو بیارم توی ریاضی و دانشجوها رو با مسائل روز مدیریتی آشنا کنم اما اکثر دانشجوها با اینکه در بهترین دانشگاه هم حضور داشتن فکرشون جاهای دیگه بود. مسائلی مثل نمره، سوال امتحان و مهاجرت و از اینجور امور. البته رضایت دانشجوها از درس دادن من خیلی بالا بود و یادم میاد از 5 نمره رضایت 4.9 رو گرفته بودم. حتی از کلاسای دیگه میومدن و توی کلاس من شرکت میکردن. اما دغدغه دانشجو ، ارتقاء مدیریت کشور نبود.
بخاطر اقبال خوب دانشجوها، مسئولان دانشگاهی پیشنهاد دادن توی دوره های DBA و MBA درس بدم. اونجا وضع فرق میکرد. افراد سرشناسی از صنعت در کلاس ها حضور داشتن که دغدغه شون کاملاً مدیریتی و اجرایی بود. اون کلاسها بسیار دلچسب بود. سوالات شرکت کننده ها عالی بود و بعضاً باعث تولید علم میشد. این بود که بیشتر فعالیت آموزشی خودم رو به این امر متمرکز کردم.
نکته مهمی که طی تدریس فهمیدم این بود که ماهیت مدیریت، ماهیت تجربی هست. یعنی جنس مدیریت، مثل ریاضی و فلسفه نیست که بنشینی و با صرفِ تفکر و تمرین ذهنی پیشرفت کنی. باید مسائل مدیریتی رو بچشی و اونا رو لمس کنی تا بتونی بهترین راه حل ها رو ارائه بدی. این بود که ضمن تدریس وارد عرصه عملی مدیریت شدم.
دنیایی پیچیده و چند بُعدی و مدام در حال تغییر. پر از هیجان، ریسک و البته استرس که در فضای ایران این پچیدگی ها چند برابر میشه. با همه سختی هاش، محیط کاری مدیریت در ایران بسیار برای من جذابه. من شخصاً به این نتیجه رسیدم که یک مدرس واقعی علم مدیریت، باید درون محیط مدیریت حضور داشته باشه. در چنین صورتی حرفاش تحول آفرین و راهگشاست.
فعالیتهای اجرایی من در عرصه مدیریت همیشه با تحقیق و مطالعه و آموزش دادن و آموزش گرفتن همراهه. وقتی توی اجرا هستی تازه متوجه میشی که چه مباحثی کاربردیه و چه مباحثی وقت تلف کردنه. خیلی از دروس دانشگاهی مدیریتی باید از حالت ترجمه کتابهای خارجی دربیان و با نیازهای کشورمون، بروزرسانی بشن. حضور در صحنه مدیریت باعث شد که خیلی از نیازهای واقعی مدیران رو بفهمم. مثلاً این که مدیران باید بگونه ای متفاوت سخنرانی کنند که حاصلش شد کتاب سخنرانی به سبک مدیر کاریزماتیک. یا مثلاً این که هر مدیری نباید فقط به فکر مدیریت زیردستش باشه بلکه باید همرده و بالادستش رو هم مدیریت کنه.
بگذریم. امیدوارم توضیحاتی که راجع به خودم دادم کافی بوده باشه. هدف ما در مدیرجو اینه که از جای جای سرزمین پاک و سرفرازمون ایران یک بدنه بسیار قدرتمند از مدیران بسازیم که دانش و تجربه و قدرت مدیریتی شون، غیرممکن ها رو در این سرزمین ممکن کنه و ایران رو به جایی که شایستگی اش رو داره برسونه.
اگه خواستین با هم ارتباط داشته باشیم ایمیل بهترین راهه.
ایمیل من که فقط به دوستان مدیرجویی اختصاص داره هم اینه:
Modirjoo@gmail.com
ایمیل نه فیلتر میشه نه محدودیت های پیامرسان ها رو داره. ایمیل ها رو حتماً جواب می دهم و سعیم اینه که در کوتاهترین زمان ممکن (کمتر از 24 ساعت) پاسخگو باشم.
مشتاق دیدارتون هستم. موفق باشید
وسطای اسفندماه1401