595,000 تومان
ویژگی های دوره
هشت ویژگی کاریزماساز برای مدیران
در اینجا به شرح دوره ای کاملا متفاوت در مورد یکی از اساسی ترین نیازهای مدیران تحول آفرین می پردازیم: کاریزما
مدیران سازمان های موفق امروزه بیش از هرچیز به صفت کاریزماتیک نیاز دارند. آنها باید به معنای واقعی برای کارمندان خود جذاب و الهام بخش باشند تا بتوانند اهداف متعالی را محقق کنند.
تعریف کاریزما
اگر بخواهیم یک تعریف ساده اما دقیق راجع به کاریزما داشته باشیم می توانیم آن را به صورت زیر تعریف کنیم.
کاریزما مجموعه ای از ویژگی هاست که وقتی در فرد جمع می شود، از او فردی جذاب و عمیقاً تأثیرگذار می سازد.
کاریزما، ذاتی یا اکتسابی؟
اگرچه آقای ماکس وبر به عنوان اولین فردی که لغت “کاریزما” را به ادبیات مدیریت و رهبری وارد کرد، این خصلت را غیر اکتسابی و وجه تمایز فرد از سایر افراد جامعه معرفی کرد اما تحقیقات بسیاری در حوزه مدیریت این فرضیه او را رد میکنند. شاید یکی از قوی ترین مستندات در رد فرضیه وبر، کتاب از خوب به عالی است که در آنطی یک تحقیق گسترده و بسیار دقیق، این نتیجه حاصل شد که مدیران سطح پنجم همگی خصلتهای مشترکی دارند که باعث شده سرمای های انسانی آنها، درخشان ترین نتایج را رقم بزنند.
تعریف مدیر کاریزماتیک
خب. برویم سراغ اصل مطلب یعنی مدیر کاریزماتیک.مدیر کاریزماتیک، مدیری است که جذاب و عمیقاً تأثیرگذار است. اما در چه کسانی؟ اینجاست که وجه تمایز این مدیر با سایر مدیران مشخص می شود.
مدیر کاریزماتیک، مدیری است که در وهله اول برای کارمندانش بسیار جذاب است و حرکات و سکنات و گفتار او در عمق جان نیروی انسانی تحت امرش تأثیر می گذارد. اولین و شاید مهمترین ویژگی آنست که مدیر، محبوب کارمندان می شود که این موضوع در فضای سرد و بی روح اداری کیمیاست. مدیری را فرض کنید که کارمندان، از صمیم قلب دوستش دارند و می خواهند در کنارش باشند. با او هم دل و هم مسیرند و موفقیت او را موفقیت خودشان می دانند .
آیا مدیر کاریزماتیک فقط در داستانهاست؟
توصیفاتی که راجع به مدیر کاریزماتیک بیان شد در فضایی که الان بر ادارات حاکم است شبیه رؤیاست اما آنچه ما آن را تخیل می پنداریم، قابلیت بالای پیاده سازی دارد و در کتاب های معروف اساتید برجسته مدیریت مانند پیتر سنگه و جان ماکسول و پیتر دراکر و جیم کالینز، کاملاً به شرح و بسط ویژگیهای مدیر کاریزما می پردازد.
چگونه می توان مدیر کاریزماتیک شد؟
نکته اساسی در این کتاب ها اینست که تمام مدیران می توانند کاریزما باشند به شرطی که بهای آن را بپردازند. و بهای کاریزما شدن آنست که یکسری ویژگی های رفتاری و عملکردی را در خود پیاده سازی کنند و آنقدر بر آن ها پافشاری داشته باشند که ملکه شان شود.
کشف ویژگیهای کاریزماساز، حاصل یک تحقیق علمی گسترده
چیزی که هم اکنون پیش روی شماست، ویژگی هایی است که در کتب مختلف علمی داخلی و خارجی به صورت پراکنده بیان شده که ما در این دوره، آن ها را جمع آوری و دسته بندی کرده ایم. بسته آموزشی ای که ارائه شده است، حاصل یک پروژه تحقیقاتی قدرتمند در حوزه مدیریت است که ادبیات موضوع جامع و کاملی از کتب و مقالات، آن را پشتیبانی می کند.
هشت ویژگی کاریزماساز برای مدیران
حاصل مطالعات و تحلیل ها ، گروه مدیرجو را به این نتیجه رساند که هشت ویژگی طلایی وجود دارد که چنان چه مدیران آن ها را در خود ایجاد کنند، به یک مدیر کاریزما (مدیری جذاب و عمیقاً تأثیر گذار) تبدیل خواهند شد. این هشت ویژگی به شرح زیر است:
هدف متعالی، قدرت بیان، تواضع، اراده آهنین، درک و بیان حقیقت، بیان صریح مواضع، درک متقابل و ایجاد انگیزه
کاریزماسازهای مدیریتی، متفاوتند
در اینجا باید به نکته بسیار مهمی اشاره شود و آن هم تفاوت ویژگیهای نامبرده شده با آن چیزی است که در ذهن عموم مردم وجود دارد. به طور مثال، یکی از کاریزماسازها، تواضع است اما این ویژگی با خاکساری و فروتنی ای که اغلب مردم تصورش را میکنند فرق دارد. در این دوره به معنای دقیق این ویژگیها و چگونگی ایجاد آن در مدیران، دقیقاً پرداخته شده است.
یک نکته عجیب و جالب در مورد کاریزماسازها
حتماً شما مدیر عزیز با مطالعه مطالب بالا، تصور کرده اید که باید همه هشت ویژگی را در حد عالی اش، در خود ایجاد کرده باشید تا مدیر کاریزماتیک شوید. اما همین ابتدای امر باید بگویم اصلاً چنین چیزی نیست. تحقیقات نشان داده است که مدیران، حین تمرین برای ایجاد این ویژگی ها در خود، تبدیل به چهره ای بسیار جذاب و تأثیر گذار شده اند. حتی لازم نیست که روی هر هشت ویژگی به صورت توأمان کار کنید. همین که در مسیر ایجاد این ویژگی ها در خود باشید، بنیان کاریزماتیک بودن را ایجاد کرده اید.
کاریزماتیک شدن یک مسیر است نه یک نقطه. مسیری پر از زیبایی و پیشرفت
امتیازات دوره هشت ویژگی کاریزماساز
امتیازاتی که این دوره را از سایر دوره هایی که تا کنون مشاهده کرده اید متمایز می سازد به شرح زیر است.
اول یک پروژه تحقیقاتی قدرتمند در کشف ویژگیهای کاریزماساز
این دوره حاصل انجام یک پروژه تحقیقاتی قدرتمند است که بخشی از آن در کتاب سخنرانی به سبک مدیر کاریزماتیک توضیح داده شده است. خاطرنشان می شود پروژه انجام شده با روش تحقیق درست و طی فرآیند علمی کنترل شده به نتیجه رسیده و از روایی و پایایی تأیید شده برخوردار است
دوم بومی سازی کاریزماسازها برای فضای ایران
در اینجا یک سوال مهم پیش می آید. اگرچه این ویژگی ها از کتب و مقالات خارجی و داخلی جمع آوری شده، اما آیا اطلاعات و دستورالعمل های آن قابلیت استفاده در فضای ایران را دارد؟
البته که جواب مثبت است. کتب و مقالات خارجی تنها بخشی از ادبیات موضوع است و سایر تحقیقات بر مبنای مصاحبه ها و تحلیل متوایی است که از مدیران موفق ایرانی بدست آمده است
سوم بیان جامع و کامل کاریزماسازها در حداقل زمان
معمولاً دوره های طولانی مدت از وقت و حوصله مدیران خارج است. لذا به منظور صرفه جویی در زمان مدیران، سعی شده تا جای ممکن بار معنایی زیادی در حداقل زمان ارائه گردد.
چهارم استفاده از مثال های عینی در شرح کاریزماسازها
جهت تبیین بهتر ویژگی های کاریزما، از مثال های عینی که منطبق بر فضای کشور عزیزمان ایران است، استفاده شده است
پنجم تمرین های عملی کاریزماساز
در هر فصل پس از توضیح و شرح دقیق ویژگی های کاریزماساز، تمرین های عملیاتی جهت ایجاد آن ویژگی در مدیران به همراه برنامه اجرایی ارائه شده است.
فصل اول- مدیر کاریزما کیست؟
ویدیو-فصل اول ویدئو
صوت- فصل اول فایل صوتی
فصل دوم- کیمیای کاریزما- هدف متعالی
ویدیو-فصل دوم ویدئو
صوت- فصل دوم فایل صوتی
فصل سوم- تواضع مدیریتی- تواضع در مدیریت، فرق دارد
ویدیو-فصل سوم ویدئو
صوت- فصل سوم فایل صوتی
فصل چهارم- اراده آهنین- چگونه باید اراده را آهنین کرد؟
ویدیو-فصل چهارم ویدئو
صوت- فصل چهارم فایل صوتی
فصل پنجم- درک و بیان حقیقت
ویدیو-فصل پنجم ویدئو
صوت- فصل پنجم فایل صوتی
فصل ششم- بیان صریح و صادقانه مواضع- گمشده مدیران
ویدیو-فصل ششم ویدئو
صوت- فصل ششم فایل صوتی
فصل هفتم-قدرت درک متقابل
ویدیو-فصل هفتم ویدئو
صوت- فصل هفتم فایل صوتی
فصل هشتم- ایجاد انگیزه در کارکنان
ویدیو-فصل هشتم ویدئو
صوت- فصل هفتم فایل صوتی
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهدوره های مرتبط
مینی دوره آموزشی سخنرانی مدیریتی- اعجاز سخن در مدیریت
chat_bubble_outlineنظرات
قوانین ثبت دیدگاه
مهدی محمدی قاضی محله
مدیر و موسس وب سایت مدیرجوتوضیح مختصر در مورد استاد
mahdi2
دوره جالبی بود و حرف جدیدی داشت.